Menu
Onderhoud

Onderhoud

Samen aan het werk

Onderhoud

Om de (bedrijfs)tuin, het openbaar groen, het park en de sportvelden het hele jaar mooi en goed te houden, is regelmatig onderhoud van belang. Het is belangrijk voor een optimale groei en bloei van uw bomen, planten, bloemen en grasvelden.

Onderhoud op maat
Wilt u, het gehele jaar, zorgeloos genieten van uw (bedrijfs)tuin, openbaar groen, park of sportveld? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen het onderhoud voor u doen.

U bepaalt hoe vaak en wanneer wij bij u het onderhoud komen verzorgen en welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden. Dit kan variëren van wekelijks of maandelijks onderhoud tot onderhoud per kwartaal of per half jaar. We maken een (jaar)planning waarin al uw wensen zijn verwerkt. Zo weet u precies wanneer de hoveniers bij u het onderhoud komen verrichten en welke werkzaamheden zij uitvoeren.

Bent u benieuwd wat Groendiensten Reinaerde voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

thumb

Het belang van onderhoud

Het hele jaar door een goed onderhouden tuin

Alle seizoenen hebben zo hun eigen ingrediënten die uw (bedrijfs)tuin, het openbaar groen, het park en de sportvelden beïnvloeden. Welke bomen moeten gesnoeid worden en in welke periode kun je dat het beste doen. Een droge zomer, een strenge vorst kunnen schade aanrichten. Goed onderhoud vraagt om de nodige tijd, kennis, aandacht en ervaring.

thumb

Molukse Kerk

Ons nieuwste project: de aanleg van een tuin voor de Molukse kerk.